Kungälv Skogsbrynet

Ytterby, Kungälv

0

Bostäder

30000

Kvadratmeter

Om bostaden

Trivebo utvecklar bostadsområdet Skogsbrynet, beläget i centrala Ytterby i Kungälv. I området planeras också en nybyggd förskola med 6 avdelningar.

Ytterby, Kungälv

Skogsbrynet blir ett område för de som uppskattar såväl närheten till naturen som den samhällsservice som hör staden till. Projektet tar avstamp i den befintliga naturen som värdebärande grund och bygger vidare på detta med hus i en materialpalett som harmonierar med naturen. Den vackra ekskogen belägen i anslutning till Skogsbrynet flyter in och skapar områdets känsla. Området blir relativt bilfritt vilket gör att barn kan vara ute och leka.

I Skogsbrynet är det nära till det mesta. I centrala Ytterby finns handel och centrum-faciliteter. På några minuters gångavstånd från Skogsbrynet finns Ytterby Tågstation med pendeltåg till Göteborg C. På några minuters gångavstånd åt andra hållet kommer den nya idrottsmultihallen som planeras att byggas. Och några minuters bilfärd tar dig till Kongahälla Center, som är ett nybyggd och modernt köpcentrum med 70 butiker, gym, restaurangtorg mm.